Over Dekker Duurzaam

Dekker Duurzaam uw partner in duurzame oplossingen voor diverse afvalstromen.

Dekker Duurzaam is al sinds 2014 onder deze naam actief in de recyclingwereld. De opgedane kennis gaat echter veel langer terug, dit heeft ervoor gezorgd dat er een groot netwerk is gebouwd van contacten en samenwerkingen. Het voordeel daarvan is dat wij een diversiteit van mogelijkheden kunnen aanbieden op het gebied van verwerkingsmogelijkheden. 

Dekker Duurzaam is dagelijks bezig met het regelen en onderhouden van verwerkingsmogelijkheden in tal van afvalstromen. Hierbij heeft recycling altijd de voorkeur, maar ook als dit niet mogelijk is, heeft Dekker Duurzaam mogelijkheden. Doordat het zo’n klein team is zijn wij erg flexibel en kunnen wij snel beslissingen nemen en doorvoeren. Dat is een pre in de wispelturige afvalwereld.

Dekker Duurzaam neemt de afvalzorg bij u uit handen. Zo komen wij bij u langs voor een gesprek over wat voor afval u heeft en natuurlijk de samenstelling van het afval te zien. Samen met u wordt er gekeken wat wij per afvalstroom voor u kunnen betekenen. Indien u vervolgens een vracht klaar heeft liggen kunnen wij het transport regelen naar de verwerker. Dit doen wij op een transparante manier en verzorgen de benodigde formulieren.

Wat is de meerwaarde van Dekker Durzaam? Dat is heel simpel wij nemen u afvalzorg uit handen. Dat scheelt u geld omdat wij werken met scherpe tarieven en continu opzoek zijn naar nieuwe en betere oplossingen voor uw afval.